Evenementen

EHBO Zwijndrecht ondersteunt (lokale) evenementen met het verlenen van EHBO. Onze EHBO-ers uit de evenementenploeg volgen extra lessen om zo goede kwaliteit van zorg te leveren op uw evenement. Wij volgen hierin de veldnorm evenementenzorg.

De laatste jaren zijn er veel aanvragen voor de evenementenploeg. U kunt ons vinden bij diverse grote en kleine festivals, sportactiviteiten, de avondvierdaagse, Koningsdag en buurtfeesten en zo meer. We helpen ook collega’s van andere verenigingen als zij onvoldoende mensen hebben voor een evenement.

Een deel van de inkomsten uit evenementen wordt besteed aan nieuwe uniformen en tassen. Daarnaast moeten de materialen, verband en oefenmateriaal, steeds aangevuld worden.

Voor het aanvragen van EHBO-hulpverlening op uw evenement kunt uw een mail met relevante gegevens( soort evenement, datum en tijd van het evenement grootte van het evenement en aantal gevraagde hulpverleners)minimaal 2 maanden voor aanvangsdatum evenement sturen naar: info@ehbozwijndrecht.nl . Onze evenementencoördinator neemt dan contact met u op.

 

Tarieven evenementen EHBO 2024

Tarieven evenementen