Evenementen

EHBO Zwijndrecht ondersteunt (lokale) evenementen met het verlenen van EHBO. Onze EHBO-ers uit de evenementenploeg volgen extra lessen om zo goede kwaliteit van zorg te leveren op uw evenement. Wij volgen hierin de veldnorm evenementenzorg.

De laatste jaren zijn er veel aanvragen voor de evenementenploeg. U kunt ons vinden bij diverse grote en kleine festivals, sportactiviteiten, de avondvierdaagse, Koningsdag en buurtfeesten en zo meer. We helpen ook collega’s van andere verenigingen als zij onvoldoende mensen hebben voor een evenement.

Een deel van de inkomsten uit evenementen wordt besteed aan nieuwe uniformen en tassen. Daarnaast moeten de materialen, verband en oefenmateriaal, steeds aangevuld worden.

Voor het aanvragen van EHBO-hulpverlening op uw evenement kunt uw een mail met relevante gegevens( soort evenement, datum en tijd van het evenement grootte van het evenement en aantal gevraagde hulpverleners)minimaal 2 maanden voor aanvangsdatum evenement sturen naar: info@ehbozwijndrecht.nl . Onze evenementencoördinator neemt dan contact met u op.

 

Tarieven evenementen EHBO 2023

Tarieven evenementen

 

Onze evenementen

Intocht Sinterklaas Zwijndrecht

16 november 2019

EHBO-ers: Emma, Kevin en Rob

Vandaag waren we aanwezig bij de intocht van Sinterklaas in Zwijndrecht. Wat een oer-gezellig feest was dit en wat waren we blij dat we erbij konden zijn! Hoewel het best wel koud was, waren er veel kinderen(en stiekum ook veel grote mensen) aanwezig op het Veerplein om Sinterklaas op te wachten en hem een warm welkom toe te roepen. Ook bij de optreden daarna hebben we het erg naar ons zin gehad. De dag is heel goed verlopen, met ….bijna… geen incidenten.

Sinterklaas in Zwijndrecht

3 koren concert Bethelkerk

26 oktober 2019

EHBO-ers: Anne Sophie en Coby

Weer waren we voor EHBO-ondersteuning te gast in de Bethelkerk. Dit keer gaven de Christelijk Gemengde koren Groote Lindt en Omnia Cum Deo en het mannenkoor de verenigde zangers een concert. Weer een mooie avond met veel koor- en samenzang, waar gelukkig niet voor gevallen is!

Jubileum concert Nova Voice

12 oktober 2019

EHBO-ers: Anne Sophie en Coby

Regelmatig worden we voor EHBO-ondersteuning bij kooravonden in de Bethelkerk gevraagd. Dit was ook 12 oktober het geval. Nova Voce gaf een jubileum concert in samenwerking met Belle Magali onder leiding van Ilona Grondelle- de Kiviet. Het was een goed bezochte avond met mooie koormuziek, waar gelukkig alles goed gegaan is.

kranten artikel

Badmintontoernooi Dordrecht(EHBO-vereniging Dordrecht)

21 september 2019

EHBO-ers: Aart(van EHBO-vereniging Dordrecht) en Anne Sophie.

Zoals vorige week onze vereniging werd bijgestaan door een EHBO-er van de vereniging Dordrecht, gebeurde het deze week andersom. Anne Sophie ging EHBO-vereniging Dordrecht helpen bij het badmintontoernooi in de Reeweghal in Dordrecht. Een gezellig toernooi waar gelukkig niets ernstigs gebeurd is. Op de hele dag 1 blessure waarbij een coolpack verlichting bood.

Wattanfestival Zwijndrecht

14 september 2019

EHBO-ers: Rob de Bruijne; Rob Kapoen. Astrid Klijmij; Alain Klijmij en Alie Cramer(van EHBO-vereniging Dordrecht)

Ook dit jaar was het weer heel gezellig op het Wattanfestival in Zwijndrecht. Iedere keer kijken we er weer naar uit om hierbij aanwezig te kunnen zijn. Deze keer werden we hierbij geholpen door EHBO-vereniging Dordrecht. We zijn blij als er, behalve wat kleine dingetjes, weer niets ernstig gebeurd. Er staat een mooie post, er wordt duidelijk aangegeven waar we staan en er is voldoende lekkers voor de inwendige mens. Goed geregeld dus!

Korfbaltoernooi Albatros

31 augustus 2019

EHBO-ers: Kevin; Anne Sophie; Rob K.; Alain

Een leuk toernooi met een goede sfeer. Kinderen van de basisscholen in Zwijndrecht komen korfballen en proberen het beste team te worden. Hierbij zijn de kleine verwondingen zoals blaren, schaafwondjes, gekneusde vingers en
verzwikte enkels altijd wel aanwezig. Het is fijn dat we de organisatie deze zorg uit handen kunnen nemen. Als EHBO-er worden we hier goed verzorgd met een hapje en een drankjes.

Noordparkfestival 2019

juni 2019

Met 3 EHBO-ers zijn we ter ondersteuning aanwezig geweest.

Een muzikaal evenement aan de Oude Maas vergezeld met diverse kraampjes om langs te wandelen/kijken en kopen.
Bij dit evenement is het altijd gezellig. Hier zijn de bekende kleine verwondingen aanwezig en een 112 oproep zat er dit jaar ook helaas bij. Gelukkig goed afgelopen.
De organisatie verzorgd ons goed met een hapje en een drank je de hele dag door.

Kijk voor informatie voor 2020 op:Noordparkfestival

Passion for Kids

14 april 2019

Met 2 EHBO-ers zijn we ter ondersteuning aanwezig geweest.

Ook bij het 1e lustrum van de Zwijndrechtse Passion For Kids mochten wij als EHBO-ers ondersteuning bieden. Bij deze Passion wordt het paasverhaal door kinderen uit groep 5 tot en met 8 van 3 christelijke kindercentra’s met gezang, verhaal en filmbeelden opgevoerd.
De kans dat er bij dit evenement wat gebeurt is klein, mensen staan te luisteren en te kijken. Maar ja, je weet het maar nooit. Vandaar dat we aanwezig zijn en indien nodig hulp kunnen verlenen.Het is een mooi evenement en we zijn blij dat we jaarlijks terug mogen komen.

Passion For Kids Zwijndrecht

Koningsdagbraderie 2019 Zwijndrecht

27 april 2019

Met 4 EHBO-ers zijn we ter ondersteuning aanwezig geweest.

Ieder jaar worden we weer door de gemeente Zwijndrecht gevraagd om bij de Koningsdagbraderie aanwezig te zijn. Bij dit evenement zien bijna altijd vrolijke gezichten. Een enkeling loopt een kleine verwonding op.
Een blaar of een verzwikte enkel door een stoeprandje is bijna altijd wel aan de orde. Grote incidenten gelukkig nog niet meegemaakt. Mochten ze zich wel voordoen, dan zijn wij er voor!
De organisatie verzorgd ons goed met een hapje en een drank je de hele dag door.