Nieuws

Start nieuwe EHBO-cursus gepland!

Op donderdagavond 23 september 2021 en 5 donderdagavonden daarna(laatste avond = 28 oktober) wordt er weer een volledige EHBO-cursus gegeven.

Als je aan deze cursus mee wilt doen meldt je dan aan via de contactpagina of door een mail te sturen naar info@ehbozwijndrecht.nl

Na afloop van de cursus heb je een Oranje Kruis diploma wat 2 jaar geldig is en kun je eerste hulp verlenen in situaties die daarom vragen en je kunt reanimeren en de AED gebruiken, zowel bij volwassenen als bij kinderen.

De EHBO- en reanimatie cursussen zijn weer gestart

Met veel enthousiasme, en met dank aan iedereen die zich voor onze cursus heeft ingeschreven, zijn we weer gestart met de reanimatie lessen.
Wil je ook deelnemen?
Schrijf je in via de Hartstichting
Een cursus op maat of een cursus op locatie is ook prima, neem contact op voor de mogelijkheden.

Reanimatielessen hervat!

In week 25/26 worden er weer reanimatielessen gegeven. Wil je je aanmelden voor een basis- of herhalingscursus. Stuur ons een mail of meld je aan via de Hartstichting.

Stop EHBO- en reanimatie cursussen in verband met Corona (COVID-19)

Wij volgen de landelijke adviezen omtrent de Corona maatregelen. In afwachting van de ontwikkelingen zullen er in ieder geval tot en met 06 april 2020 géén EHBO- of reanimatie cursussen plaatsvinden. #stopcovid-19

Wat gebeurt er als je 1-1-2 belt

In deze animatie wordt op een leuke manier uitgelegd hoe de Ambulance werkt.

EHBO-cursus in 3 dagen, incl. examen Oranje Kruis

Zaterdag 25 januari en 01 februari wordt er een snelcursus EHBO gegeven, met een Oranje Kruis examen op 04 februari.

Heeft u altijd al graag een EHBO-diploma willen hebben en trekt deze snelcursus u aan? Meld je dan nog snel aan en je kan komende zaterdag starten.

Cursus reanimatie met AED 20 en 27 januari

Maandag 20 en 27 januari wordt er weer een basiscursus reanimatie gegeven.  Voor deze cursus zijn al voldoende aanmeldingen, maar wilt u zich toch graag inschrijven, meldt u dan aan voor de volgende cursus in maart.

Basiscursus reanimatie AED op 13 en 20 november 2019

Op woensdag 13 en woensdag 20 november zal er weer een basiscursus reanimatie en AED gegeven worden. Heb je altijd al willen leren hoe je moet handelen als er een hartstilstand optreedt, meld je dan aan via de Hartstichting of via onze website!

Kosten voor deze cursus zijn €42,00 euro en worden door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed.

Tot ziens!

Cursus reanimatie met AED

Maandag 21 en 28 oktober is er weer een basiscursus reanimatie gegeven.  Er waren 3 cursisten die intensief meegedaan en naar hartenlust geoefend hebben. Het was leerzaam, nuttig en gezellig! Bedankt Jacob, Tim en Hermann!

Facebook en Instagram

Vanaf komend seizoen(september 2019) is onze vereniging ook weer actief op Facebook. Daarnaast hebben we ook een Instagram pagina.

Facebook

Instagram

Expositie oudheidskamer Zwijndrecht

Van 20 april 2018 tot en met 16 september 2018 heeft onze vereniging een jubileum-expositie mogen inrichten in de Oudheidskamer Zwijndrecht.

Historische vereniging Zwijndrecht

link Facebook bericht

100 jaar!

Op 17 juni 2017 vierde onze vereniging haar 100-jarig bestaan!